Aan de slag

Werkwijze

  

Aanmelding

Via het contactformulier op de website, via email of telefonisch kun je contact met me opnemen. Aan de hand hiervan plannen we een eerste gesprek waarin we kennismaken. Indien het klikt maken we een vervolgafspraak en wordt het traject gestart.

 

Intake

Ik luister naar jouw verhaal en zal vragen stellen om de hulpvraag helder te maken. We bepalen hiermee wat jij nodig hebt en welke leeromgeving wenselijk is.

 

Plan van aanpak

Vervolgens delen we de behoeften op in kleine stapjes en maken het plan van aanpak om aan de slag te gaan.

 

Begeleiding

We gaan nu echt aan de slag om het leren leuk te maken.

Dit doen we in 4-8 lessen van een uur.

 

Nazorg

Twee maanden na de laatste les hebben we nog een contact moment om na te gaan hoe het nu gaat met het leren en of extra begeleiding wenselijk is.

 

Tarieven

 

 

Voor het maken van een afspraak kun je gebruikmaken van het contactformulier. Hier staan ook e-mail en telefoonnummer vermeld.

 

Ik kom bij jou/jullie aan huis.

 

 

 

Tarieven 

Aanmelding                          gratis

consult 60 minuten            € 40 incl. BTW

 

 

 

Betaling is op rekening. Het kan natuurlijk voorkomen dat je verhinderd bent voor een afspraak. Kosten worden niet in rekening gebracht indien je het minimaal 24 uur van te voren doorgeeft.

 

Coaching en andere therapieën worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt.


Terug naar home